Η Χρυσή Αυλή ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τη βία: “Έχουμε γίνει χίπηδες, πασιφιστές, παιδιά των λουλουδιών, πιστέψτε μας!” (φωτογραφικό υλικό)

Μετά και τα τελευταία και απολύτως καταδικαστέα επεισόδια στον Ασπρόπυργο, η εξουσία των ΜΚΟ δεν έχασε ευκαιρία και πέταξε τόνους λάσπης στον ελληνικό Λαδεμπορικό Σύνδεσμο. Απολύτως κατανοητή η πρεμούρα τους. Φωνάζει ο κλέφτης βλέπετε. Αλήθεια, για ποιον λόγο δεν στοχοποιούνται οι υπεύθυνες οργανώσεις των αναρχομπολσεβίκων για την πληθώρα επεισοδίων που έχουν λάβει χώρα στην Πατρίδα μας;

Κύριοι, εμείς καταδικάζουμε την βία και δεν ταυτιζόμαστε μαζί της. Αυτά στην ΚΕΕΡΦΑ και στο ΚΚΕ.

Για ποιόν λόγο όμως αποκρύπτεται η μειλίχια – πασιφασιστική – GIVE PEACE A CHANCE φύση της οργάνωσής μας; Επειδή έχουμε τα πιο γυμνασμένα παλικάρια; Και αν βρε αδερφέ είπαμε και καμιά κουβέντα παραπάνω, ε, νερό και αλάτι.

Πάνε αυτά για τη Χρυσή Αυλή!

Τα τελευταία χρόνια, με εντολή του CEO (μα από την Γούβα και κακός άνθρωπος; ) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ έχει βρει το ΖΕΝ της. Κάθε κατηγορία που μας προσάπτουν μας αφήνει παγερά αδιάφορους καθώς είμαστε αφοσιωμένοι στον ΧΙΠΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.

Ο CEO άφησε πίσω του τις ακονισμένες ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια και βυθίζεται πλέον σε ζεν διαλογισμό.

Ο Ηλίας Κοκασιδιάρης, εμφανως πιο ήρεμος, μετά από την αλλαγή της φαρμακευτικής αγωγής του.

Η Ελένη Τσατσαρούλια ξεδίνει σε ειρηνιάρικες συναυλίες: ανοίγουμε βέβαια και πάγκο, πουλάμε και το λαδάκι μας!

Μπαναγιώταρος και Μιζέριακας, τρομερό δίδυμο! (Ο τρίτος συνακοντιστής έχει δικαστικές εκκρεμότητες, γι’ αυτο και το φλουτάρισμα.)

Αφού και αυτό εμείς το κάναμε πρώτοι. Θυμηθείτε απεικονίσεις της Αρχαίας Ελλάδας και πόσο ήρεμα ήταν όλοι οι μαλλιάδες και οι μουσάτοι χυμένοι κάτω. Ήρθαν μετά οι βρωμοαριστεροί και τα οικειοποιήθηκαν. Να ‘ναι καλά όμως οι συνακοντιστές της Αμερικής που δρουν δυναμικά αυτήν την εποχή («πρότυπο μας ο λαδεμπορικός σύνδεσμος» δηλώνουν, τα γλυκούλια) και μας υπενθυμίζουν τις παραδόσεις μας.

Αυτά για τον κάθε πληρωμένο χαφιέ που μας φορτώνει κάθε επίθεση. Εμείς είμαστε ξάπλα στα χορτάρια της Μάνης, κάτω από τον Πύργο του Αρχηγού.

Στον Γερμανή να δούμε πως θα το ανακοινώσουμε τώρα που ‘χει κλειστεί στο Άγιο Όρος και ψέλνει μπλακ μέταλ. Πάλι καλά τα καφτάνια κρύβουν τα περιττά κιλά και όλο το Μιχαλολακκέικο τα στηρίζει.

Και πάρτε κι εναν ΜΠΑΡΜΠΑΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ να γουστάρετε!