Επανακυκλοφορούν όλες οι βιντεοκασέτες μας – Μία φοβερή προσφορά από την ΜΕΣΟΓΗΙΝΩΝ TELESHOPPING!

Σας λείπουν οι παλιές, καλές μέρες; Εκείνα τα αγνά χρόνια που χωρούσαμε σε ένα δυαράκι και υμνούσαμε τον Μέγα Λαδέμπορα; Τότε που ήμασταν νέοι και γιομάτοι χρυσαυλίτικη ορμή; Τότε βρε που η Φράου με τον CEO ήταν ακόμα στα σωρώπια;

Εάν ναι, τότε η ΜΕΣΟΓΗΙΝΩΝ TELESHOPPING είναι εδώ για σας.

Αφουγκραζόμενη το ΧΙΠΣΤΕΡ στοιχείο που κάνει θραύση στην νεολαία (εδώ κοτζάμ Ουραλγία βάλαμε να κάτσει χάμω στο γνωστό βιντεάκι), η μεγάλη λαδεμπορική παράταξη θέλοντας να τονώσει το ηθικό των συνακοντιστών (και των 150 που έχουν μείνει) αποφάσισε να προχωρήσει στην επανέκδοση ΜΥΘΙΚΩΝ στιγμών των μελών μας από τα ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΓΙΑΡΖ.

Έρχεται, έρχεται

Και δεν μιλάμε ούτε για γιουτιουμπ, ούτε για ντιβιντί αλλά για αγνό πατροπαράδοτο VHS!

Τότε που έλιωναν οι βιντεοκασέτες και οι δρόμοι της πόλης ήταν Ελληνικοί! Τότε που ο Έλληνας είχε το μαγαζί του, το σπίτι του, την δουλειά του, την γυναίκα του και την γκόμενά του (πακέτο πάνε αυτά). Τότε που μαζεύονταν ακόμα οι οικογένειες στο σαλόνι για να απολαύσουν λίγο ποιοτικό σινεμά (ο σινεμάς, του σινεμά – Μπαρμπαρουσέικη κλίση).

Απολαύστε τις επανακυκλοφορίες και θυμηθείτε πως θα μπορείτε να τις βρείτε μία – μία από αυτό το Σάββατο στην ΛΑΔΕΜΠΟΡΙΚΗ ΩΡΑ!

Α ρε περασμένα μεγαλεία δικέ μου. Πως έσπασε έτσι η φάση, τι φλίπα έφαγαν ολοι και την κάνανε ρε ‘συ…

ΟΣΗ ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ, ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑ ΨΙΛΟ.

Χωρίς αστεία, πριν την γυναικομαστία. Καταπληκτική ταινία με τον Μιζέριακα και το χέβυ μέταλ του ενώ υπάρχουν ήδη αναφορές στην ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΘΩΟΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
Με γκεστάκι από τάπερ – Κλεομένη. Τα παιδιά με προσοχή.
Δεν υιοθετούμε. Δείτε πρώτα και μετά κρίνετε. Μια σκανδαλιστική ταινία. Είπαμε, ωραία χρόνια.
Χωρίς λόγια
Χωρίς λόγια vol 2
“Εγώ δεν θέλω μεροκάματο, θέλω παπάκι και θάνατο” έλεγε ο φον, για αυτό και το γύρισε σε βουλευτής σαν σωστός ιδεολόγος.