Επίσκεψη κλιμακίου της Τοπικής Λαδεμπορικής Πειραιά στο τσίρκο MEDRANO για απόκτηση τεχνογνωσίας

Δεν σταματά να εκπλήσσει η θέληση για καινοτομία του Λαδεμπορικού Συνδέσμου «Η Χρυσή Αυλή», αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως αποτελεί υπόδειγμα ελληνικής υγιούς επιχειρηματικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η θέληση του συνδέσμου για προσαρμογή στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της παγκοσμιοποίησης αποτυπώνεται στις επαφές που είχε η Τοπική Λαδεμπορική Πειραιά με το τσίρκο MEDRANO για απόκτηση τεχνογνωσίας. Το «μνημόνιο» συνεργασίας που υπεγράφη προβλέπει πληθώρα εμπορικών συναλλαγών, μεταξύ των οποίων η παροχή αρκουδότριχας από το τσίρκο στον Γιάννη Μπραβό (διότι του πέφτουν οι τρίχες από την στεναχώρια και το ρίχνει στα τηλέφωνα), όπως και η μεταφορά 5 εκπαιδευμένων μαντρίλλων στο ατελιέ του CEO Νίκου Μιχαλολάκκου ώστε να τον εκπαιδεύουν καθημερινά σε μαθήματα ρητορικής αλλά και πετάγματος καρυδών.

Ένας μοναχικός χρυσαυλίτης στο τσίρκο.

Από την πλευρά του τσίρκο MEDRANO ζητήθηκε η παραχώρηση (με οψιόν αγοράς στον 6ο μήνα) του Νίκου Παπαβασιλείου, καλλιτεχνικού επιμελητή και τραγουδιστή στα ετήσια πανηγύρια που οργανώνει ο σύνδεσμος μετά την συλλογή της Ελιάς, καθώς τα περφόμανς του δεν έχουν περάσει απαρατήρητα. Η σπάνια φιγούρα του συνακοντιστή λαδέμπορα, που αναδύει γλαφυρά μια σπάνια μίξη David Bowie και καταυλακιώτη Βασιλόφρονος με σεξουαλική ζωή που εκτείνεται έως ξαδέρφια 3ου βαθμού, αποτέλεσαν τους καταλυτικούς παράγοντες για το board του τσίρκου.

Βρετανική φλεγματικότητα και Μαλακωνικό φλέμα: εδώ σε meta αναπαράσταση David Bowie στο Aladdin Sane και συνταξιούχου κλόουν.

Η πρώτη φωτό του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του τσίρκο MEDRANO.

Επιπλέον, η μακροχρόνια επιτυχία του σε διαφορετικούς τομείς όπως τραγούδι, χειρισμό μαδεριού, ρίψη υλικών, τρέξιμο από δικαστήριο και κυρίως η ικανότητα να κρατάει το κέφι αμείωτο μπροστά σε κοινό βοοειδών, είναι τα χαρακτηριστικά που εγγυώνται μία σίγουρα επιτυχία στο δύσκολο «σανίδι» του τσίρκου.

Μετά το τέλος της συνάντησης με το Board του τσιρκο «MEDRANO», ο CEO του Λαδεμπορικού Συνδέσμου «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ», Νίκος Μιχαλολάκκος κάθησε στην πρώτη σειρά και όπως μπορούμε να δούμε απο το αποκλειστικό υλικό, διασκέδασε σα μικρό παιδί!