ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ: Στην οικία του ο Αρχηγός τρώει τούρτα, πάμε για “βρώμικο ’17” δηλώνει η Μεσογήινων

Σπαρακτικές στιγμές βιώνει η οικογένεια Μιχαλολάκκου μετά και την τελευταία ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή – ατμιστή πράσινου βήγκαν καπνού- Νίκου Βίχου.

Όπως όλα δείχνουν η λαδεμπορική οργάνωση τελικά δεν κληρονόμησε μόνο τα παλαιοΠΑΣΟΚικά συνθήματα όπως «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» και την Καρμίνα Μπουράνα (σε μπητάκι διότι έτσι το ακούει η Ουραλγία στο κροσφιτ). Φαίνεται πως τα κουσούρια του κινήματος έχουν διαποτίσει την Μεσογήινων, οδηγώντας την κατάσταση στα άκρα.

Όπως δηλώνουν με νόημα σημαίνουσες μορφές του Λαδεμπορικού χώρου, η «Χρυσή Αυλή από χθες έχει μπει στην εντατική του Ωνασείου» με την κατάσταση να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη. Η οργάνωση ψυχορραγεί εξαιτίας της οργανωμένης επίθεσης που δέχεται από τα κόκκινα, παρακρατικά συμφέροντα με την βάση της αποδεκατισμένη και τα στελέχη τεντωμένα από το πήγαινε-έλα. Νέο βρώμικο ’89 κύριοι.

Βίχο ΕΦΙΑΛΤΗ θα πληρώσεις.

Χρυσαυλήτες συρρέουν στο Ωνάσειο για τις ιδέες τους

Από την άλλη, η επιλογή του CEO και Αρχηγού της Μεσογήινων να μην παρίσταται στο δικαστήριο της ντροπής, αλλά να απολαμβάνει την θαλπωρή και…ποιος ξέρει τι άλλο της φράου Τσατσαρούλια έχει εξοργίσει την οργάνωση. Αποκορύφωμα η φυγή Βίχου, την οποία δικαιολόγησαν αρκετοί συνακοντιστές λέγοντας «δεν γίνεται η φράου να ταϊζει τούρτα στο στόμα τον Μεγάλο και εμείς να τρέχουμε από Πέραμα – Βουλή και από εκεί Μελιγαλά… Λίγη ντροπή».

Η φωτογραφία που προκάλεσε θύελλα: η φράου ταϊζει τον CEO τούρτα της παρηγοριάς. Κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι την κίνηση αυτή.

Μακριά όμως από την οικεία Μιχαλολάκκου στην Πεύκη, όπου «κόσμος» (βλ. υπάλληλοι Βουλής) συρρέει με κεριά για να συμπαρασταθεί στον μεγάλο Λαδέμπορα, διεργασίες έχουν ήδη λάβει χώρα σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι του συνδέσμου. Την ώρα που η μαύρη μερσεντές του συνδέσμου πήγαινε καρφί στην Συγγρού με την ιδέα του λαδεμπορικού εθνικισμού μωβ από το έμφραγμα, ήδη οι ΚΛΙΚΕΣ σχεδίαζαν για το ποιος θα πρέπει να πάρει το «δαχτυλίδι» μιας και ήδη το ΦΥΡΕΡΠΡΙΝΤΖΙΠ δέχεται χτυπήματα…

Το όνομα του Ηλία Κοκκασιδιάρη ακούγεται έντονα αλλά εδώ καλά καλά ξεχνάει να πληρώσει λογαριασμούς, οργάνωση θα κουμαντάρει; Δεύτερον, ανασταλτικός παράγων ίσως είναι η ευπάθειά του σε κρυολογήματα με ακατάσχετο φτάρνισμα και φαγούρα στην μύτη καθώς και το χρόνιο πρόβλημα με τα ιγμώριά του.