“Δεν μας έφταναν οι λαθρομετανάστες, εισβάλλουν και εξωγήινες αδερφάρες στην Πατρίδα” – Σκληρές δηλώσεις από την Χρυσή Αυλή για όσα συμβαίνουν στον Υμηττό

Μετά και τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στην Βουλή και τις συνταρακτικές αποκαλύψεις που έφερε στο φως η διαδικασία σχετικά με το αστρικό κύκλωμα γήινης σαρκός που δρα στην Αττική νιώθουμε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση αλλά και να συμβάλλουμε στην διαφώτιση του Έλληνα. Προφανώς κουβέντα δεν θα ειπωθεί για το νέο νομοσχέδιο που κάνει την ανωμαλία νόμο του κράτους. Γνωστό το ότι μας κυβερνούν ΑΔΕΡΦΕΣ χρόνια τώρα.

Αλλά γιατί όλο το παρακράτος του Σόρος και των έμφυλων ταυτοτήτων κάνει λες και έχει πιει το αμίλητο νερό μπροστά στο σκάνδαλο που με τρόμο μάθαμε χθες; Άραγε τους συμφέρει η κατάσταση όπου η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ είναι ένα ξέφραγο αμπέλι (εμείς την θέλουμε φραγμένο ελαιώνα για ευνόητους λόγους) όπου κάνουν παρέλαση Εβραίοι, λαθρομετανάστες, γκέι αλλά και ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ;

Κύριοι, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Έτοιμη να πολεμήσει για την ΠΑΤΡΙΔΑ η Ουραλγία. Δεν θα φάει δάχτυλο ούτε ένας Έλληνας από εξωγήινο.

Σαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΛΗ είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την μάχη για την καθαρότητα της φυλής μας. Αυτό μας έλειπε να κινδυνεύει το παπάριο αίμα μας και από τα άλιεν, δεν μας έφταναν οι Ρόμα και οι άλλοι.

ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

 

Μάλιστα, ο ίδιος ο σύνδεσμος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαγαλαξιακούς εχθρούς μία νύχτα που είχαμε ανεβάσει στον Υμηττό την νέα σειρά για να την ορκίσουμε στο ηλιοστάσιο και τον Μέγα Λαδέμπορα. Αντί για συνακοντιστές κατεβάσαμε ΤΡΑΒΕΣΤΙ από το βουνό (μόνο τον Γερμανή πέρασαν για δικό τους επειδή γύριζε βίντεο κλιπ). Αλλά δεν θα σας περάσει.

Ανέβαιναν όλο χαρά οι νέοι συνακοντιστές για την ορκομωσία. Που να ξεραν…

Κάτω η αστική χούντα και το γκέι διαγαλαξιακό παρακράτος!

Χωρίς λόγο, απλά μας άρεσε. Απόλαυση είναι ο CEO πανάθεμα τον