“Βελάκια στους προδότες” το νέο άθλημα της Χρυσής Αυλής που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους συνακοντιστές!

Μια νέα αθλοπαιδιά έχει κερδίσει τους συνακοντιστές των τοπικών λαδεμπορικών του Συνδέσμου μας, μετά την εκπληκτική προσφορά της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ εφημερίδας του κινήματός μας, της Λαδεμπορικής Ώρας. Όπως σας έχουμε ήδη πληροφορήσει, η καλή μας εφημερίδα (με την οποία για νομικούς λόγους, ενόψει δικών, δηλώνουμε από εδώ ότι δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ όσο παράλογο και αν ακούγεται αυτό) διένειμε το περασμένο Σαββατοκύριακο έναν στόχο με 12 από τους σημαντικότερους προδότες του κινήματός μας!

Άνθρωποι, που μέχρι κάποια στιγμή της ιστορίας του Συνδέσμου μας υπήρξαν τιτάνες του λαδεμπορικού αγώνα, μέχρι να απαρνηθούν τον Αρχηγό και να διαπιστώσουμε έκπληκτοι ότι έπασχαν από ψυχιατρικά προβλήματα και ήταν πράκτορες του Σόρος, χρησιμεύουν τώρα για την αναψυχή των συνακοντιστών μας που μέχρι σήμερα έπλητταν στα αμπαρωμένα και δίχως φως γραφεία μας.

Και όπως πάντα, η ηγεσία του Συνδέσμου μας, αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες και τα ενδιαφέροντα της αγνής βασης, εξέδωσε τη σχετική εγκύκλιο: το άθλημα “Βελάκια στους προδότες” καθιερώνεται πλέον ως υποχρεωτικό κομμάτι της εκπαίδευσης των νέων μελών, μαζί με τη Λαδεμπορική Επίκυψη και το Χρυσαυλίτικο Σπριντ.

Ήδη η Μεσογήινων διοργάνωσε τους πρώτους αγώνες, όπου διακρίθηκαν οι συνακοντιστές Πάππεν και Μπαναγιώταρος, του οποίου το κατάστημα “Κουφάλαγγα” υπήρξε ο μέγας χορηγός της διοργάνωσης.

Στο τέλος των αγώνων, δηλώσεις έκανε ο CEO του κινήματός μας Νικόλαος Μιχαλολάκκος, ενώ πάγκο με προϊόντα του Συνδέσμου (να πουλήσουμε και το λαδάκι μας!) είχε στήσει από νωρίς η Ελένη Τσατσαρούλια.