Αυξήσεις ζητάνε οι υπάλληλοι της Χρυσής Αυλής: “Κάθε μέρα συγκέντρωση! Που θα πάει αυτή η κατάσταση;”

– “Περαματιώτες, Περαματιώτισσες!” ξεκίνησε τον λόγο του ο Γιάννης Μπραβός, απευθυνόμενος σε χιλιάδες συνακοντιστές!
– “Δεν είμαστε Περαματιώτες! Υπάλληλοι στη Βουλή είμαστε!”, ανταπάντησε το πλήθος.

Στιγμές φλογερού κομματικού πατριωτισμού σαν και την παραπάνω έζησε χτες το Πέραμα, στην ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ εναντια στα απανωτά χτυπήματα που δέχεται το λαδεμπορικό κίνημα από τους αναρχοάπλυτους μπολσεβίκους.

Η ατμοσφαιρα δονήθηκε από τα συνθήματα στελεχών και μελών της Χρυσής Αυλής που ήρθαν με τα αυτοκίνητα εννιά βουλευτών (Προσοχή! Το 9 δεν είναι πλάκα!) με προσυγκέντρωση στο προαύλιο της Βουλής.

Επειδή όμως η ιστοσελίδα μας γράφει ΜΟΝΟ αλήθειες, δεν μπορούμε να μην αποκαλύψουμε τις έντονες διαμαρτυρίες κάποιων στελεχών, ανάμεσά τους και του νομικού τμήματος της Χρυσής Αυλής, που έχει τεντωθεί μέχρις εκεί που δεν πάει.

Συγκεκριμένα γνωστός συνακοντιστής δικηγόρος ακούστηκε να δηλώνει:

“Δεν πάει άλλο. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Βουλή; Πέανδρος! Δίκη; Πέανδρος! Πέραμα; Πέανδρος! Τις προάλλες είχα υποδυθεί τον κάτοικο Ασπροπύργου στην (εξίσου μαζική και πετυχημένη) συγκέντρωση στην εκεί Λαδεμπορική. Μέσα στη Βουλή, υποδύομαι τον επιστημονικό συνεργάτη νόμιμου πολιτικού κόμματος. Σήμερα υποδύομαι τον κάτοικο Περάματος. Μέχρι που θα συνεχίσει αυτή η κατάσταση;”.

Το μόνο που ανακουφίζει τους συνακοντιστές δικηγόρους είναι ότι εκδηλώσεις σαν κι αυτές είναι τουλάχιστον χρήσιμες για να συναντάνε τους εντολείς τους, κατηγορούμενους στη δίκη-σκευωρία κατά του κινήματός μας…

Πάντως ο Αρχηγός και CEO του Λαδεμπορικού Συνδέσμου Νικόλαος Μιχαλολάκκος θεωρεί – από την οικία του στην Πεύκη – ότι οι μισθοί των υπαλλήλων της Χρυσής Αυλής είναι υπεραρκετοί και δεν χρειάζονται διόρθωση.