ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τον Πάτερ Κλεομένη στη θέση του πρώην Συνακοντιστή και χασικλή Νίκου Μίχου, θα τοποθετήσει ο Νίκος ο Μιχαλολάκκος μετά την ανεξαρτητοποίηση του τελευταίου

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον σύνδεσμό μας και αυτήν την εβδομάδα καθώς σήμερα ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του ο -πρώην- συνακοντιστής και νυν άπλυτος χασικλής Μίχος.

Με δήλωση του ίδιου, και η οποία χαρακτηρίζεται από άψογο ελληνικό συντακτικό – ο πρώην – κεντρικός λαδέμπορας της Μεσογήινων μας άφησε χρόνους και κατηγορίες όπως «ρουφιάνοι» και «αλλοιθωρίζοντες» (με «η» το ξέρουμε εμείς της δημοτικής, αλλά ο χασικλής Μίχος μιλάει την αρχαιογερμανοκαθαρεύουσα οπότε εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια). Δεν πειράζει χασικλή Νίκο, εδώ είμαστε εμείς όποτε μετανιώσεις και πέσει δάκος στην καλλιέργεια στην Εύβοια.

Ο χασίκλας ο Μίχος βλέπει την πόρτα της εξόδου. Αντε γειά χασίκλα εσύ και η γυναίκα σου η Παλλάδω Κωλομπάρου

Αλλά η ζωή συνεχίζεται συνακοντιστές και συνακοντίστριες. Για αυτό και ο CEO έδωσε αμέσως εντολή να γίνει νέα μεταγραφή αεροδρομίου, μπας και πάρουν λίγο τα πάνω τους τα μέλη που έχουν τεντωθεί καθώς η κατάσταση δεν τσουλάει με τίποτα. Έχουμε βλέπετε και τον Γιάννη Μπραβό που είναι και ευσυγκίνητος και δίνει ρεσιτάλ όλο τον μήνα.

Δυστυχώς επειδή ο Πάτερ Κλεομένης είναι παλαιοημερολογίτης δεν έχει καταφέρει να ρυθμίσει την ατζέντα του με τις ώρες λειτουργίας του κοινοβουλίου

Αλλά όχι άλλα δάκρυα, λαδέμπορες!

Όπως διέρρευσε η Μεσογήινων, ο γνωστός και αγαπητός Πάτερ Κλεομένης θα αντικαταστήσει τον χασικλή Μίχο, λαμβάνοντας και εκλόγιμη θέση στο επόμενο ψηφοδέλτιο. «Παπάς», αντισιωνιστής και εθνικιστής, ο Κλεομένης έχει όλα τα προσόντα για να κάνει καριέρα στην showbiz.

ο Πάτερ Κλεομένης ο εραστής του Αμνού και των απολωλότων προβάτων , με το σταυρό θα φέρει στο σωστό δρόμο και διαφορα άλλα ζωντανά. ΟΣΑ ΖΩΝΤΑΝΑ που έλεγε και ο μεγάλος εθνικιστής Πύον Δραγούμης

Θα ανταλλάσσει ράσα με τον Γερμανή για κάνα βίντεο κλιπ, θα τον φωνάζει ο Μπραβός να φτύνει κάνα Α/Τ στον Πειραιά, θα σκύβει να του φιλάει το χέρι ο Αρχηγός γιατί παπάς είναι στην τελική, θα κάνουν κοτσίδες με την φράου – Τσατσαρούλια.

Φωτό απο τον υποδοχή του πάτερ Κλεομένη στο αεροδρόμιο. Και του Κουκούτση του πιπίλισε το δάχτυλο ο Νικόλας ο Μιχαλολάκκος αλλα αυτός ως άλλος Βρούτος τον πρόδωσε. Μη μας κοιτάς με τις γουρλωματάρες σου Σπιρτζώφ γιατί ματιαζόμαστε!

Γενικά χασικλή Μίχο δεν θα μας λείψεις καθόλου κι εσύ κι η γυναίκα σου η Παλλάδω Κωλομπάρου, πιείτε ξυδάκι χασίκλες!!!

Πατρίς, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Οικογενειοκρατία!

Ο ηγέτης της πτέρυγας των ΚλαρινΑριων Σωτήρης Τζεβελέκος aka Κάρλος το παπάρι, κερδίζει μερικά νανοσεκόντ διασημότητας δίπλα στον εραστή των αμνών Πάτερ Κλεομένη. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ και για σένα Σωτήρη!