ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο γνωστός κομμωτής Drie Von SamaraSS (ελληνιστί Ντρύφον Σαμαράς) παρουσιάζει τις “Τσατσαρούλια Coiffures”!

Αίσθηση πρόκειται να προκαλέσει – εάν όχι σάλο – η νέα επίδειξη μόδας του γνωστού κομμωτή Drie Von SamaraSS (ελληνική προφορά Ντρύφον Σαμαράς), η οποία θα λάβει χώρα κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Ανατολικής Μάνης.

Ο λόγος; Η «μούσα» του μεγάλου καλλιτέχνη θα είναι η Ελένη Τσατσαρούλια Μιχαλολάκκου!

Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πηγές που κυκλοφόρησαν στην Μεσογήινων, το τελευταίο διάστημα η καλλιτεχνική ομάδα του Drie Von SamaraSS έψαχνε μανιωδώς μία γυναικεία παρουσία – σύμβολο της καθαρότητας/καθαριότητας και της ανωτερότητας τόσο της φυλής μας όσο και του λαδιού μας. Έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων και συζητήσεων με τον Αρχηγό και CEO, η πρώτη βουλευτίνα-νοικοκυρά επέλεξε να πει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση αναγκάζοντας μάλιστα και τον Νυμφίο Αρτέμιγιε Σωγαμπρόφ να συμμετέχει κι αυτός («αλλιώς δεν έχει κοκό» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η κυρα-Τσατσαρούλια!).

Αυτό που δεν είναι εβραίος γνωστό είναι οτι πίσω απο τη περσόνα του διάσημου Drie Von SamaraSS δεν είναι άλλος απο τον γόη της οργάνωσης και ιδεολαδικό μας καθοδηγητή, τον Γιώργο Μαστούρμπα Μιζέριακα aka Vothrum Infinitum aka Bakaliaron aka σχολιαστής χωρις τσίπα Παραστατίδης, στο πλαίσιο μιας πολύχρονης περφόρμανς που στηρίζεται στο role playing και τις φυλετικές ταυτότητες (αντικείμενο της διατριβής του στο Πανεπιστήμιο Τυροκομικής και Άριων Σπουδών στα Τρίκαλα).

Πόσο σας πονάει, μαρξιστικά σκουπίδια, το νέο look της Φράου μας, Ελένης Τσατσαρούλια Μιχαλολάκκου;;;

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε κατά αποκλειστικότητα, το όλο βάρος του performance θα δοθεί σε νέα, πρωτοποριακά χτενίσματα συμβολίζοντας έτσι το πρότυπο της γυναίκας – οικοκυράς της Αρχαίας Ελλάδας με ελαφρές πινελιές κοτσίδας Bauhaus από το ρεύμα της Βαϊμάρης. Η σπάνια αυτή μίξη της Haute Coiffure και του Τσελεμεντέ αναμένεται να κεντρίσει το βλέμμα όλων των κριτικών τέχνης παγκοσμίως και αυτό γιατί παρουσιάζει την Γυναίκα απελευθερωμένη από τα στεγανά της σύγχρονης κοινωνίας.

Για τον λόγο αυτό όλο το επιτελείο του Συνδέσμου μας είναι στο πόδι, με τον υπαρξιστή – οικοδόμο Drie Von SamaraSS aka Μαστούρμπας Μιζέριακας να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκτέλεση των χτενισμάτων, μιας και η φοβερή ψυχραιμία του σε συνδυασμό με την κατάσταση μόνιμης υπότασης που τον διακατέχει του δίνει τον απαραίτητο συνδυασμό ηρεμίας και γνώσης. Άλλωστε, για το κεφάλι της Φράου μιλάμε… Το νου σου λοιπόν…

Στο πρόσωπο και τα μαλλιά της Φράου Τσατσαρούλια αντικατοπτρίζεται η Γυναίκα που σέβεται τον Αρχηγό της. Το μειλίχιο βλέμμα της και η μελίρρυτη φωνή της, αρχαιοελληνικοί κίονες όλης της Μεσογήινων.

Απολαύστε τις φωτογραφίες, περισσότερα με την έναρξη της ΚΟΛΕΞΙΟΝ!

Ο Αρτεμίγιε Σωγαμπρώφ είναι αυτό που λέμε “too hot these days”. Εξού και άφαντος ο αιώνιός του αντίζηλος Ηλίας Κοκασιδιάρης. Αλήθεια που έχει χαθεί αυτό το παιδί;

Ο Μπαρμπακώστας Μπαρμπαρούσης (νυν Barbakostas Barbaroussis) δεν θα μπορούσε να λείπει από τη νέα κολλεξιόν.

Ο Drie Von SamaraSS δίνει στην Ουραλγία Μιχαλολάκκου το νέο πάνκ look που της αρμόζει μετά το πολυσυζητημένο coming-out της κόρης του Αρχηγού μας.