ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με το διάσημο οίκο μόδας DONNA LADAN NY θα συνεργαστεί ο Λαδεμπορικός Σύνδεσμος για τη φθινοπωρινή κολεξιόν

Έτοιμη η νέα κολεξιόν του Λαδεμπορικού Συνδέσμου μας, όπως ανακοινώσε το τμήμα μόδας στην Μεσογήινων. Πάρα τα γνωστά προβλήματα με τις παράνομες διώξεις του κράτους των μαρξιστων και των εβραϊκών ΜΚΟ, οι βουλευτές μας αποφάσισαν να σταθούν με «χαμόγελο» απέναντι στο στυλ.

Σε αυτό το πνεύμα, ο σύνδεσμός μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον διεθνή οίκο μόδας DONNA LADAN NY!

Ο τυρομπίτνικ Μπαρμπακώστας Μπαρμπαρούσης με γκλαμ συνολάκι σε cameo εμφάνιση στο μαγαζί του Φλωρινιώτη. GO BARBA GO BARBA!
Διδάσκει στυλ ο Αρχηγός, το λεγόμενο και SSwag

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής οίκος προχωρά σε σύμπραξη με τον σύνδεσμό μας καθώς χρησιμοποιώντας λάδι παραγωγής μας θα δημιουργεί ρούχα που θα αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας.

Ο Ηλίας Κοκασιδιάρης (πάλι χαΐστας) με το λαμέ κοστούμι του και τις ειδικά ραμμένες καβάτζες στη φόδρα απο την DONNA LADAN NY

Λαδερά blazer για casual τηλεοπτικές εμφανίσεις όπου θα εκτοξεύονται κεραυνοί εναντίον του κοινοβουλίου, υφασμάτινα σακάκια από κλάδο αιωνόβιας ελιάς για εμφανίσεις στο βήμα της Βουλής ενώ δεν θα λείψουν και «γκλαμ» σύνολα α λα 70ς για τους ζεν πρεμιέ της Αυλής μας!

Η φράου Τσατσαρούλια Μιχαλολάκκου με το -ειδικά σχεδιασμένο για τις διαστάσεις της- λαδί σύνολο της DLNY με τον εμβληματικό Πέανδρο ως κύριο διακοσμητικό θέμα.

 Για τις γυναικείες παρουσίες του συνδέσμου μας έχει προβλεφθεί δημιουργία συνόλου με διακοσμητικούς Πεάνδρους στολισμένο με φύλλα από Μαλακωνική ρίζα, κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς θα λανσαριστεί για πρώτη φορά στην αγορά.

Η Ουραλγία με το συνολάκι που δεσπόζει το βαθύ λαδί χρωμα του Μαλακωνικού ελαιόδεντρου κέρδισε τις ματιές ολων των επισκεπτών της 7ης έκθεσης ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ κ ΕΛΙΑΣ

Η πάντα κομψή Ουραλγία Μιχαλολάκκου πλέον θα είναι endorsed απο τον οίκο της Donna Ladan  οποία μάλιστα σχεδίασε ειδικά για τη Γυναίκα την Ερχόμενη, την τσάντα-λαδοντενεκέ που θαυμάσαμε πρόσφατα σε εκδήλωση του Κούτελου Νεολαίας.

Η πάντα κομψή Ουραλγία με το μοναδικό κομματι τσάντας-λαδοντενεκέ ειδικα φτιαγμένο απο την Donna Ladan NY. Μαζι της ο μποξέρ και πιστό της μπόξερ Θοδωρης Δημητρέας, γνωστός στους εσωτερικούς κύκλους της Χρυσής Αυλής ως ο «ΚλαρινΆριος»

Τα μέλη των ταγμάτων λαδίλας θα μπορούν να προμηθευτούν με έκπτωση 2% τις νέες στολές τους με κηλιδες λαδιού που θα αντικαταστήσουν τις παλιές με τις κηλίδες αίματος, απο το μαγαζί του συνακοντιστή Μπαναγιώταρου. Κόστος λαδοστολής στα 239,90€ με δώρο πτυσσόμενο γκλομπ.

Η κυκλοφορία των ρούχων αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2017 και θα συνοδεύονται από κομψά, ακυκλοφόρητα ασορτί βραχιόλια από λιόδεντρο!