ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Χρυσή Αυλή στο συνέδριο στο Ταλίν της Εσθονίας – Αποθεώθηκε ο αρχηγός μας Ν. Μιχαλολάκκος!

Θέλει ο Μπολσεβίκος να κρυφτεί και ο καημός δεν τον αφήνει! Με αυτά τα λόγια θα μπορούσε να συνοψιστεί η κάψα που έπαθαν οι απανταχού αναρχοκομμουνιστές στο άκουσμα των νέων σχετικά με το συνέδριο στο Ταλίν.

Τόσο πολύ ταράχθηκαν που εγκατέλειψαν τα ελεύθερα κάμπινγκ με τα αυτοδιαχειριζόμενα μπαρ (όπως θέλουν να κάνουν την πατρίδα μας δηλαδή!) και έτρεξαν να γράψουν πύρινα λόγια υποστήριξης για τον αρχι-σφαγέα Στάλιν. Τόσο νέος είναι ο σοσιαλισμός που ονειρεύονται που υπερασπίζονται τα γκουλάγκ το 2017!

Σε αντίθεση με τους άπλυτους που κάνουν διακοπές με τα χαρτζιλίκια του Σόρος, ο Λαδεμπορικός Σύνδεσμος και τον Αύγουστο ήταν στις επάλξεις, διότι το μεροκάματο πρέπει να βγαίνει. Και λάδι στο Σάρλοτσβιλ στείλαμε, και τον Νιγηριανό Αντετονκούμπο σταυρώσαμε (θα υπάρξει ξεχωριστή τοποθέτηση) και στο Ταλίν ΠΗΓΑΜΕ!

Πλούσια συζήτηση με πολυσυλλεκτικό πάνελ στο συνέδριο στο Ταλίν!

Ποιος φοβάται άλλωστε την αλήθεια τόσα χρόνια μετά την άδικη ήττα του Φύρερ και την επικράτηση του κόκκινου τέρατος; Όπως σωστά σχολίασε και εκπρόσωπος του συνδέσμου μας στην Εσθονία, ο μαρξισμός δεν ήταν παρά το «μακρύ χέρι» του καπιταλισμού που τον βοήθησε να αναρρώσει από την κρίση -και τον τρόμο!- που του προξένησε το γερμανικό λαδεμπορικό κίνημα.

Πράττοντας λοιπόν το καθήκον μας ως αντισυστημικοί, εκφράσαμε τις θέσεις μας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο (τόσα χιλιάρικα παίρνουμε άλλωστε από εκεί) μιλώντας για τα εγκλήματα του Στάλιν, του Μπελογιάννη, του Πολ-Ποτ, του Μάο, των Ποσαδιστών καθώς και εκείνο της ΜΑΡΦΙΝ.

Αναρχομπολσεβίκοι ετοιμαστείτε, και είναι ακόμα Αύγουστος!

Παρών και ο εκπρόσωπος τύπου Ηλίας Κοκασιδιάρης που αντήλλαξε εμπειρίες με σιναχωμένους Λαδέμπορες άλλων εθνοτήτων.