Αποθεώθηκε στη ΔΕΘ ο Αρχηγός της Χρυσής Αυλής Νικόλαος Μιχαλολάκκος! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με μαθήματα ρητορικής

Με απόλυτη επιτυχία έφτασε στο τέλος της η παρουσία του συνδέσμου μας στην ΔΕΘ και φέτος, με τα φώτα φυσικά να κλέβει ο Αρχηγούλης μας, ο CEO και Αυτού Εξοχότης Νίκος Μιχαλολάκκος. Όλο του επιτελείο του Λαδεμπορικού μας συνδέσμου έμεινε άφωνο με την ευγλωττία και την ευφράδεια του CEO, πράγμα που αποτυπώθηκε χαρακτηριστικά και στην συνέντευξη τύπου που έδωσε.

Μάλιστα η Μεσογήινων κυκλοφόρησε χθες βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από την ομιλία, το οποίο και σας παρουσιάζουμε.

Πέρα όμως από τα «αυστηρά πολιτικά» η Χρυσή Αυλή έγινε και «ένα» με τους πολίτες ή καλύτερα την κοινωνία των εθνικιστών. Βλέπετε, εμείς δεν είμαστε για τα σαλόνια, εμείς πάμε εκεί που ο λαός πονάει, εκεί που δεν φτάνουν τα τσοντοκάναλα. Εκεί που μόνο εμείς μπορούμε να πουλήσουμε το λαδάκι μας τσιμπημένο βρε αδερφέ.

Έτσι, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε παραγωγικές ομάδες της κοινωνίας μας όπως ΕΠΟΠ και μηχανάκια ΔΙΑΣ συνοδευόμενα από αναβάτες – αστυνομικούς, όπως επίσης και σύντομο πέρασμα έγινε από αγροτικά περίπτερα διαφόρων συνεταιρισμών. Υπάρχει άραγε καλύτερη σημειολογία για τον σύνδεσμό μας από το ΕΠΟΠ – ΕΛΑΣ και λάδι της Ελιάς; Νομίζουμε πως όχι.

Ο CEO θαύμασε τις νέες τεχνολογίες του Ε.Σ. καθώς και το ακμαίο ηθικό των στελεχών, ενώ ως ένδειξη χιούμορ πρότεινε διαγωνισμό για το ποιος από τους παριστάμενους ΕΠΟΠ φτιάχνει γρηγορότερα «σπαστό» φραπέ. Εντυπωσιασμένος έμεινε και από τις νέες μεθόδους καταστολής της ΕΛΑΣ, αν και όπως δήλωσε του φαίνονται αρκετά δημοκρατικές ενώ τέλος δοκίμασε και ντόπιο λάδι Μαλακωνίας την ώρα που κάποιος συνακοντιστής σημείωσε με χιούμορ πως «τελικά και τενεκές με τενεκέ σμίγει!»

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

Συναντήσεις με νέους επιχειρηματίες σε κλάδους αιχμής της ελληνικής οικονομίας

Ας πιούμε το κατιτίς μας με τις Βαυαρές συνακοντίστριες!

Ευκαιρία να σπρώξουμε και το λαδάκι μας!

Την ομιλία του Αρχηγού στη ΔΕΘ παρακολούθησαν ξένοι λαδέμπορες

Το λαδεμπορικό κίνημα επέδειξε στη ΔΕΘ ο,τι καλύτερο είχε! Να εδώ, ένας συνακοντιστής!

Τυφλώθηκαν οι εχθροί μας με τους λεβέντες μας! Πόσο σας τσούζει το στελεχιακό δυναμικό του κινήματος αναρχομπολσεβίκοι;;;