Αντιστεκόμαστε στον τουρκόφιλο Δήμαρχο Κέρκυρας! Το δικό της φεστιβάλ χορού διοργανώνει η Χρυσή Αυλή (πρώτες φωτογραφίες)

Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες του σχεδιασμένου εκτουρκισμού της χώρας, ένα σχέδιο που αποσκοπεί στην εδαφική υποταγή της Πατρίδος και στην ακόλουθη αλλαγή του μοναδικού καθαρού DNA στον κόσμο δίνοντας πάτημα στους Φαλμεράυερ τούτου του κόσμου.

Κάθε Έλληνας (και Ελληνιδα, αφού ρωτήσει τον άντρα της, τον αδερφό της, τον πατέρα της ή όποιο άλλο αρσενικό βρει εύκαιρο) οφείλει να αναρωτηθεί: προς τι αυτή η πρεμούρα με τον αφανισμό τον Ελληνικών γραμμάτων, της παράδοσης και των αξιών; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

Η απάντηση είναι εύκολη : προφανώς το μοναδικό, εθνικιστικό λαδεμπορικό κίνημα της Χρυσής Αυλής. Ένα κίνημα που βρίσκει αγοραστές – ε συγγνώμη- υποστηρικτές ακόμα και στην Αμερική αλλά εδώ το κυνηγάνε οι κόκκινοι παρακρατικοί παρά την σωρεία αθωωτικών αποφάσεων! Ωστόσο η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι έπεσε προχθές, η τελευταία στροφή του Σεφερικού ποιήματος που μας θέλει ξένους στον ίδιο μας τον τόπο!

Και αυτό γιατί ο Τουρκόφιλος δήμαρχος της Κέρκυρας έδωσε εντολή να ακουστούν από όργανα μουσικής (τα πράγματα είναι σοβαρά: έχουμε εντολή, έχουμε μουσικά όργανα και έχουμε και συντονισμό αυτών των οργάνων με σκοπό την παραγωγή συγκεκριμένου μουσικού σκοπού) ισλαμοτούρκικοι χοροί, μπολιάζοντας την τίμια ελληνική διασκέδαση με μαντίλα και Ραμαζάνι!

Ευτυχώς τα αρχαιοελληνικά ρεφλέξ μας ήταν γρήγορα και αμέσως κάναμε τις απαραίτητες μηνύσεις, ώστε να μην ξανασυμβεί καμία παρόμοια αποτρόπαια πράξη. Όμως, δεν μένουμε εκεί!

Ως αντίποινα στον Τούρκο δήμαρχο Κέρκυρας, ο Λαδεμπορικός Σύνδεσμος στοχεύοντας στην ηθική διάπλαση των Ελλήνων θα διοργανώσει αρχαιοελληνικά γλέντια για όλο τον Σεπτέμβρη στο νησί του Ιονίου. Στα πρότυπα της αρχαιότητας και του τρόπου διασκέδασης των Λαδεμπόρων – Οπλιτών, καλολαδωμένα κορμιά, καυτά δερμάτινα ενδύματα και χοροί από την αρχαιότητα έως σήμερα θα δώσουν τον κατάλληλο παλμό για ξέφρενο γλέντι υπό τους ήχους αυλών, μπουζουκιών και κλαρίνων.

Παρών θα είναι και ο Αρχηγός Νίκος Μιχαλολάκκος στα εγκαίνια της πρωτοβουλίας, ενώ σε ανύποπτο χρόνο θα γίνει και κλήρωση με τον τυχερό να κερδίζει ένα καταπληκτικό άδειασμα στο δικαστήριο γιατί κάποιος πρέπει να την πληρώσει καθώς η Ηγεσία έχει και δουλειές!

Σας παρουσιάζουμε τις πρώτες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το νέο καυτό πρότζεκτ του Συνδέσμου μας.

Πρώτος σέρνει το χορό ο Πρώτος του Συνδέσμου μας, ο αιώνιος Αρχηγός και CEO Νικόλαος Μιχαλολάκκος

Αιθέρια και πάντα κομψή η κόρη του Αρχηγού μας, Ουραλγία Μιχαλολάκκου.

Όχι που δεν θα συμμετείχε – για να επισκιάσει τον CEO μας φυσικά! – ο εκπρόσωπος τύπου του Συνδέσμου μας Ηλίας Κοκασιδιάρης. Εντάξει καλή μου, σε προσέξαμε!!!

Λεβέντης απ’ τους λίγους ο νονός της Ουραλγίας, Κρίστιαν Φον Πάππεν!

Πάντα μοντέρνος και πρωτοπόρος, σε ρυθμούς break-dance, ο “διαβασμένος” του Συνδέσμου μας Γιώργος Μαστούρμπας Μιζέριακας.