Ανοιχτά Γήπεδα μόνο για Έλληνες – Με την φιγούρα του Αρχηγού από χθες το ανοιχτό στα Σεπόλια!

Αρκετό μελάνι έχει χυθεί τις τελευταίες μέρες στην Πατρίδα μας για τον τυχάρπαστο νεαρό λαθρο – Νιγηριανό που και καλά πρωταγωνιστεί στα γήπεδα του ΝΒΑ (πόσοι γνωρίζουν πως στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα δεσπόζουν οι Εβραίοι – ιδιαίτερα δε στους ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΞ). Τόσο πολύ εκτιμά την χώρα που (κακώς) τον ανέθρεψε που λάκισε από το Ευρωμπάσκετ προφασιζόμενος «πόνους στο γόνατο». Τόσο Έλληνας!

Καλά για κάτι ΚΚΕδες που έχουμε μαζέψει στην Εθνική ούτε καν θα ασχοληθούμε. Γέμισε η επίσημη αγαπημένη με συμμορίτες και μαύρους.

Αποκορύφωμα της αντεθνικής παράκρουσης που έχει κυριεύσει τον τόπο, εξαιτίας των μπολσεβίκων που κινούν τα νήματα, είναι η «διακόσμηση» του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στα Σεπόλια με την φιγούρα του άμπαλου Νιγηριανού (ελα παίξε ένα μονό με τον Μπαναγιώταρο ρε Αντετοκούμπο πως σε λένε). Προφανώς σαν σωστοί λαδέμπορες αποκαταστήσαμε την τάξη.

Χρυσαυλήτης σε αρχαιοελληνική ταγκιά!

Συγκεκριμένα χθες ομάδα λαδεμπόρων κατευθύνθηκε συντεταγμένα με μπατανόβουρτσες και κουβάδες και «διακόσμησαν» εκ νέου το ανοιχτό γήπεδο στα Σεπόλια, ζωγραφίζοντας Πεάνδρους. Διάφορες ταγκιές μπολσεβίκων γκραφιτάδων καλύφθηκαν και το καλύτερο; Η φιγούρα του μαύρου μπασκετμπολίστα αντικαταστάθηκε από τον ελέω αρχαιοελληνικού Θεού Αρχηγό, τον CEO, Α.Ε. Νίκο Μιχαλολάκκο!

Νικος “ΕΛΕΒΕΗΤΟΡ” Μιχαλολάκκος! Τάπα στον λαθρομετανάστη!

Δεν θα αφήσουμε την καλαθοσφαίριση, αυτό το γνωστό αρχαιοελληνικό άθλημα, να μας το κλέψουν οι υπάνθρωποι και οι αριστεροί. Άλλωστε σε ο,τι αφορά τα χειρονακτικά δεν έχουμε αντίπαλο.

Η εικαστική μας παρέμβαση ολοκληρώθηκε με συμβολικό μονό παικτών του Λαδεμπορικού, ωστόσο το οικογενειακό ματς έληξε άδοξα λόγω αψιμαχιών συνακονιστών έπειτα από διαφωνία σχετικά με το πόσα είναι τα δύο βήματα στο λέι-απ.