Ανάστατοι οι θαμώνες του γνωστού χρυσαυλίτικου κλαμπ Γαλανόλευκο Στρείδι (The Blue Oyster) μετά την καταδίκη συνακοντιστή

“Πόσο ακόμα θα συνεχιστεί η σκευωρία κατά του Λαδεμπορικού Συνδέσμου;;;”. Αυτή ήταν η φράση που άκουγε κανείς, σαν να είχε ακουστεί παράγγελμα, στο γνωστό χρυσαυλίτικο κλαμπ “Το Γαλανόλευκο Στρείδι” (αγγλιστί The Blue Oyster) μετά τα νέα που έπεσαν σαν βόμβα για την καταδίκη ενός ακόμα συνακοντιστή.

Απαρτία στο Γαλανόλευκο Στρείδι μετά τα νέα της καταδίκης!

Η καταδίκη του Μιχάλη Γιανν_οαγκώνμου_να μπορεί βέβαια να μην αλλάζει τη σωρεία αθωωτικών αποφάσεων που έχει κερδίσει το Νομικό Τμήμα του Λαδεμπορικού Συνδέσμου. Ωστόσο, οι θαμώνες του γνωστού χρυσαυλίτικου κλαμπ, κάποιοι εξ αυτών υπόδικοι σε δικές τους υποθέσεις, δεν μπορούσαν παρά να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον εκλεκτό συνακοντιστή.

“Με τον Μιχάλη έχουμε περάσει πολλά από μικρά παιδιά”, δήλωσε ο αδελφικός φίλος του Γιανν_οαγκώνμου_να Ηλίας Κοκασιδιάρης. “Μαζί λαδώσαμε το αντεράκι μας στα γραφεία της Χρυσής Αυλής, μαζί τρέξαμε Πακιστανούς και μαχαιρώσαμε κομμούνια. Δεν καταλαβαίνω τη λογική της δικαιοσύνης, τη στιγμή μάλιστα που επίκειται η πανηγυρική αθώωσή μας στη γνωστή δίκη-παρωδία της Χρυσής Αυλής”.

Ο Μιχάλης Γιανν_οαγκώνμου_νας με τον αδελφικό του φίλο Ηλία Κοκασιδιάρη.

Οι συνακοντιστές δεν έχασαν τουλάχιστον το κέφι τους και η βραδιά εξελίχθηκε σε ξέφρενο πάρτυ με τον Αρτέμη Σωγαμπρώφ να εκτελεί πολλά ήδη μουσικής και με guest stars τους αστυνομικούς του Συνδέσμου μας, που μετά από μια δύσκολη εργάσιμη μέρα πέταξαν τις στολές τους και εκδηλώθηκαν φορώντας τα τιμημένα μαύρα ρούχα της Χρυσής Αυλής.