Αλληλεγγύη στα εγγόνια του Φράνκο ενάντια στους Καταλανούς αναρχοάπλυτους – Αρχαιοελληνικοί χαιρετισμοί στη Μαδρίτη! (φωτό)

Τούτες τις δύσκολες ώρες θεωρούμε καθήκον μας να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας και την συνακοντιστική μας αλληλεγγύη στους στρατιώτες του Ισπανικού εθνικισμού που μάχονται κατά των Καταλανών αναρχοάπλυτων. Μπράβο συνακοντιστές, είμαστε περήφανοι που αν και Ισπανοί χαιρετάτε ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Αφού δεν τα λέει κανείς, θα σας τα πούμε εμείς:

– Δεν «τσιμπάμε» από τον δήθεν εθνικισμό των Καταλανών. Στην περιοχή που έδρασαν οι αναρχο-τρομο-συνδικαλιστές του C.N.T. είναι μάταιο να μιλάμε για λαδεμπορικό επιχειρείν.

– Δεν είμαστε υπερ των πολύχρωμων πόλεων και της ανάμιξης στοιχείων. Αυτά να τα ξέρουν όσοι αφελώς συγκινούνται από τέτοια «κινήματα ανεξαρτησίας». Κρατήστε τους μιγάδες για πάρτη σας!

– Κάθε σωστός ΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ τάσσεται υπέρ της μίας και μοναδικής Ισπανικής ταυτότητας, αυτής που φέρνει στον νου τον Στρατηγό μας, τον Λεβέντη μας τον Φράνκο. Αχ, τότε που οι Λαδέμπορες ενωμένοι έκαναν ΜΠΑΝΤΖΙ – ΤΖΑΜΠΙΝΓΚ στην Κρήτη (και όχι επαναστατικό τουρισμό στην Βαρκελώνη με ΦΟΥΝΤΕΣ – Μίχο ΑΚΟΥΣ;).

Αυτά για να ξεκαθαριζόμαστε. Και αφήστε την Νέα Τάξη Πραγμάτων των Εβραίων να μιλάει για ανεξάρτητη Καταλονία, που με πρόσχημα αθλητικά σωματεία (σίγα την Μπαρτσελόνα μωρέ κατσαπλιάδες, που να δείτε πως «βαράνε πέναλτι» τα παλικάρια μας) αλλοιώνουν τις ιδέες του υγιούς, λαδερού Εθνικισμού. Τα φιλιά μας στην αστυνομία και στα ηλιοκαμένα τεκνά της Ισπανίας!

Δείτε τις φώτο των Ισπανών συνακοντιστών!

Τα νιάτα της Ισπανίας είναι μαζί μας!

Τα λάβαρα βγήκαν από τη ναφθαλίνη! Μπράβο συνακοντιστές! Παρών και ο σ/στής Κοκασιδιάρης.

Όπως πάντα, βγάζουμε και το κατιτίς μας από αυτή την ιστορία!

…και τώρα βρείτε τις διαφορές!