“Έρχονται οι λαθρομετανάστες και μας κλέβουν τους λαδέμπορες!” – Οργή από συνακοντιστές

Σε πραγματική κρίση έχει ξεσπάσει η είδηση που ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ σχετικά με την ινκόγκνιτο συνάντηση του CEO του συνδέσμου μας με αξιωματούχους του Πακιστάν στην πρεσβεία των λαθρομεταναστών.

«Αυτό δεν καταπίνεται με τίποτα» είναι η πιο συχνή φράση που ακούγεται στην κεντρική διοίκηση της Μεσογήινων από στελέχη και συνακοντιστές του λαδεμπορικού κινήματος. Δημοσιογράφοι της «Λ» περιηγήθηκαν στους διαδρόμους και μεταφέρουν το κλίμα από την «καρδιά» των εξελίξεων!

«Εμείς εδώ μπήκαμε με ένα όραμα, μια ελπίδα για μια χώρα ελεύθερη, χωρίς δασμούς στην κίνηση λαδιού. Με τις χλαμύδες μας, τις φουστανέλες μας, τους αρχαιοελληνικούς σταυρούς μας και τα arbeit macht frei μας. Τι δουλειά έχουν τα αλισβερίσια με τους Πακιστανούς; Σε λίγο θα πηγαίνουμε και για ελεύθερο με τον Καρανίκα» δήλωσε εμφανώς αγανακτισμένος ο Αγησίλαος Π., χρόνια στο λαδεμπόριο.

Πιο αποκαλυπτικό ήταν άλλο ένα μέλος με ιστορική παρουσία στον χώρο το οποίο ωστόσο θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του: «Έχουν όλοι μάτια και βλέπουν. Το κίνημά μας φυλλοροεί μέρα με την μέρα και κάποιοι νουθετούν τον CEO να «τα λέει» με λαθρομετανάστες. Είναι φανερό πως αναρχομπολσεβίκοι έχουν παρεισφρήσει στην οργάνωσή μας και μας αλλάζουν την γραμμή. Δεν το βλέπετε; Έρχονται οι μετανάστες και μας παίρνουν τους λαδέμπορες!»

Περισσότερα νέα για το θέμα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μείνετε συντονισμένοι!