6η Δεκέμβρη Ημέρα Μνήμης – Έσβησε αθόρυβα ο Άγιος Νικόλαος, Χρόνια Πολλά στον CEO μας!

Εχθές ηταν μια μέρα όπου όλοι οι Έλληνες έσκυψαν το κεφάλι από δέος και συγκίνηση. Βλέπετε η 6η Δεκεμβρίου είναι μία σημαδιακή μέρα. Θα έλεγε κανείς πως θα μπορούσε να γιορτάζεται ως η επέτειος μιας νέας Αρχής, ψέματα, μιας νέας ΑΥΓΗΣ, όχι, φτου, μιας νέας ΑΥΛΗΣ βρε αδερφέ που σηματοδοτεί το τέλος της σάπιας και σαθρής μεταπολίτευσης.

Συνακοντιστές και συνακοντίστριες, είναι αλήθεια πως η εποχή της ηγεμονίας της Αριστεράς, του κεκαλυμμένου Μπολσεβικισμού δηλαδή και των χρηματοδοτούμενων δικαιωμάτων από τους Σόρος και Ροθτσιλντ, έχει φτάσει στο τέλος της.

Η παρουσία μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο -που τόσο απεχθανόμαστε- σηματοδότησε μόνο μία νέα αρχή. Αυτή των μισθών και των αμαξιών. Αλλά πότε δεν ξεχνάμε τι σημαίνει η 6η Δεκεμβρίου, μία μέρα τόσο σημαντική για κάθε συνακοντιστή.

Για αυτό λοιπόν…

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, ΙΣΟΒΙΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ CEO MAΣ, ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!!

D φανταστικα κεκακια.png
Τα καλύτερα ΚΚΚεκάκια για τον αρχηγούλη μας!

Η μέρα που ο Άγιος Νικόλαος έσβησε αθόρυβα και ειρηνικά τιμάται από κάθε Χρυσαυλήτη που σέβεται το χέρι του δεσπότη που του δίνει να τρώει.

A Ο αρχηγος βραβευτηκε και για τα 10000 ριπορτ σε αντιπαλες σελιδες
Το δώρο που έκλεψε την βραδιά! Βραβείο για τα πιο ΦΕΗΛ ρηπορτ στην ιστορία του ίντερνετ. Ο ίδιος ο αρχιλαδέμπωρ δήλωσε πως τέτοιες κινήσεις του δίνουν κίνητρο να μοιράζει και άλλες διαταγές για ρηπορτ στο facebook!

Να τον χαίρεται η Καρυάτιδα της καρδιάς του, Ελένη Τσατσαρούλια καθώς και η μονάκριβη κόρη του, η σύγχρονη Νίκη της Σαμοθράκης με βουλιμικό σοκ, Ουραλγία!

B Τσατσαρουλια μπροστα απο τρομερο κεηκ
Εδώ η Γυναίκα του Αστυπολίτη δοκιμάζει νεαρό μαύρο σε τούρτα. Multi-culti η οργάνωσή μας, πάντα δεκτική σε νέες τάσεις #metonladempora88

Από χθες το πρωϊ κόσμος κατέκλυσε την κεντρική διοίκηση της Μεσογήινων για να ευχηθεί στον Αρχηγούλη μας. Καλούμε λοιπόν, ακόμα και σήμερα, τους πατριώτες να περάσουν να τους τρατάρουμε λίγο λαδάκι με μάυρο ψωμί που τους περιμένει στην είσοδο! Βέβαια ο Αρχηγός θα είναι λιγο πίτα διότι τα έσπασε χθες στα ΜΠΑΡ αλλά καλή καρδιά.

E κωλομπαροτσαρκα στις 3 η σε αγαπαω ρε μορτη
A ρε Λιακο, όταν πίνεις του δίνεις και καταλαβαίνει. Λιώμα και ο CEO από τα πάρτι στα αρχαιοελληνικά μπουζούκια χθες!

Εντύπωση έχει κάνει μέχρι στιγμής η αυξημένη παρουσία αστυνομικών για να ευχηθεί από καρδιάς στον CEO μας.

Χρόνια Πολλά Αρχηγέ, Χρόνια Πολλά Ελληνικέ Λαέ, η 6η Δεκεμβρίου είναι μέρα γιορτής!

G δυο τηλεφωνα ταυτοχρονα
ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΦΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ
F ο αρχηγος ξέφυγε προς τα χαραματα
Ο,τι καλύτερο έχετε δει στάνταρ