Χρυσαυλίτες έδειραν κατά λάθος Κύπριους συνακοντιστές – “Ήταν πολύ μαύροι” δικαιολογείται η Μεσογήινων

Προβληματισμό έχει δημιουργήσει το λάθος του τάγματος εφόδου του Συνδέσμου μας κατά την διάρκεια περιπολίας την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως έγινε γνωστό στην Μεσογήινων, Κύπριοι συνακοντιστές μας δέχθηκαν επίθεση από μέλη τάγματος που μόλις είχαν ξεκινήσει την βάρδια τους καθώς νόμιζαν πως ήταν λαθρομετανάστες.

Οι υψηλές θερμοκρασίες καθώς και η γεωγραφική θέση της Κύπρου μπέρδεψαν τους λεβέντες μας, μιας και το χρώμα των Κυπρίων εθνικιστών ήταν σαφώς πιο μαύρο από το επιτρεπόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η παρέα των Κυπρίων συνακοντιστών έπινε τα κοκτέιλ της και τραβούσε «σέλφι» σε hot στέκι του αθηναϊκού κέντρου, η παρουσία τους έγινε αντιληπτή από το τάγμα εφόδου μας. Χρησιμοποιώντας τα τελευταία μέσα της τεχνολογίας, όπως ανιχνευτή καταγωγής με βάση το χρώμα, ο περίπολος ήταν πεπεισμένος πως επρόκειτο για λαθρομετανάστες από την Συρία που εκμεταλλεύονται τις ανέσεις της πατρίδας μας.

Μικτό Τάγμα Εφόδου του συνδέσμου μας με Κύπριους συνακοντιστές. Εμφανείς οι επιπτώσεις της ηλιοθεραπείας.

Παρά την σφοδρότητα της επίθεσης, οι Έλληνες συνακοντιστές συνειδητοποίησαν αμέσως το λάθος τους και παρείχαν στους τραυματίες τις πρώτες βοήθειες. Όπως ενημερώνει με δελτίου τύπου η Μεσογήινων, η επίθεση αυτή δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τις αγαστές σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Κυπρίων εθνικιστών ενώ επιπροσθέτως θα γίνει διάβημα στα Ηνωμένα Έθνη για την κλιματική αλλαγή και την άνοδο της θερμοκρασίας, γεγονός που αλλοιώνει τα πανάρχαια χαρακτηριστικά μας.