Οι πολλαπλές έμφυλες ταυτότητες του Ηλία Κοκασιδιάρη-ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Πάλι ΚΑΜΠΑΝΑ για το μοντέλο μας! Φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό το κόμπλεξ του παρακράτους με τον Ηλία Κοκασιδιάρη διαφορετικά δεν εξηγείται αλλιώς η μανιακή στοχοποίησή του από τους μηχανισμούς. Τι σκαρφίστηκαν αυτήν την φορά; Πατώντας πάνω σε μία δηλωμένη αδυναμία του συνακοντιστή με τις (έμφυλες) ταυτότητες, η αρμόδια επιτροπή της Βουλής αποφάσισε άρση της ασυλίας για μία τόση δα παραποίηση δελτίου ταυτότητας!

 

Ένα παιδικό όνειρο γίνεται πραγματικότητα, τα αδέρφια Κοκασιδιάρη απο το χωριό Κλαπάρχιδα της Ανατολικής Μαλακωνίας,
έγιναν επιτέλους χωροφυλακες. Εστω και σε role playing YMCA

Το πάθος του συνακοντιστή για πειραματισμό και εναλλαγή «μασκών» είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως μετά το δύσκολο 4μηνο που προηγήθηκε το χόμπι του Λιάκου σταδιακά εξελίχθηκε σε μανία.

Ο Ηλίας μας όταν ήταν χορευτής ρούμπας στο μπαλέτο Κωλομπιάνα στο μαγάζι του Νότη Σφακιανάκη
Μετά απο επίσκεψη στο κομμωτήριο της συνηγόρου και συνακοντίστριας κυρίας Φλοκάντζα με το τολμηρό λουκ «ΡΕΤΙΡΕ»

Υπενθυμίζουμε πως έχουν προηγηθεί η καμπάνα για το πέσιμο στον Νίκο Δένδια (και το γενναίο coming out), κάτι απλήρωτοι λογαριασμοί ΔΕΗ, μία γιούχα στον Μελιγαλά και η πρόσφατη 6μηνη καταδίκη για διέγερση σε βία. Ε τι να κάνει, το ρίξε στις περούκες για να ξεχαστεί.

Η καλά κρυμμένη «καλλιτεχνική» πλευρά του Ηλία Κοκασιδιάρη αναπτύχθηκε σταδιακά από την εφηβική του ηλικία και την στενή επαφή τρίτου τύπου με συνακοντιστές. Τα ειδυλλιακά, βουκολικά σκηνικά των βουνών κατά το ηλιοστάσιο και οι όρκοι αιώνιας πίστης στον παλλόμενο αιώνιο Πέανδρο ενέτειναν την «άλλη» φύση του συνακοντιστή.

Ο Ηλίας μας ο Κοκασιδιαρης μας, με σκόνη για την καταπολέμηση του έρπητα που του βγήκε λόγω του άγχους να γινει φιουρερ

 

Από το 2012 και μετά, μην μπορώντας να διαχειριστεί την δημοσιότητα, απέκτησε τάσεις φυγής (η ψυχούλα μας) και άρχισε να κυκλοφορεί με διαφορετικές ταυτότητες, μέρος των οποίων σας παρουσιάζουμε κατά αποκλειστικότητα σήμερα.

Με μεικτό look Άρη Βελουχιώτη – Παναγιώτη Χ.Α.τζηστεφάνου. Ραντεβου στα φυρεράδικα βλαχάρες!

Το δράμα αυτού του ανθρώπου το καταδικάζουν τα κοινοβούλια των μασόνων.

Ποιός Βαβύλης και μαλακίες. Εδω ο Ηλίας Παπαρδιαρης διδάσκει οτι τα αμφια δεν κάνουν τον αμφί!

Σκέψεις αν μετά και την ψήφιση του αυτοπροσδιορισμού φύλου ο Ηλίας Κοκασιδιάρης θα εμφανίζεται από το βήμα της Βουλής ως Βαλκυρία δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Ο Ηλίας Κοκασιδιάρης όταν ηταν πιστός του Si Baba. Φήμες λενε οτι έκανε το ρολόι του Λαδέμπορα παππού του να ξαναλειτουργήσει! ΘΑΥΜΑ!