Ιερός Λόχος Θεσσαλονίκης: “Ανεπιθύμητες οι Παραστάσεις κατά του Χριστού στα Χώματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου”

Συνεχίζεται απρόσκοπτα όπως φαίνεται η Ισλαμοποίηση της Πατρίδας με τις πλάτες των τσιλιαδόρων των παγκόσμιων Σιωνιστών που μας ελέγχουν. Πότε δηλώνοντας «συγκινημένοι» με το σικέ δράμα των λαθρομεταναστών, πότε «αλληλέγγυοι» με τρομοκράτες της αριστεράς και πότε «υπέρμαχοι των δικαιωμάτων» όταν η ανωμαλία αποκτά νομική υπόσταση.

Πριν λίγους μήνες μάλιστα παρέλασαν και…περήφανα για τα δικαιώματα των ΑΔΕΛΦΩΝ!

Όμως εκεί παρενέβη ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ, χαλώντας τους το πανηγυράκι!

Τι σκέφτηκαν να κάνουν λοιπόν; Μα φυσικά να το παίξουν ευαίσθητοι καλλιτέχνες, κουλτουριάδηδες της κακομοιριάς, ανεβάζοντας παράσταση γνωστού αναρχοάπλυτου Πορτογάλου ποιητή.

Χάθηκε κανάς Hippler με το αριστουργηματικό «Ο Αιώνιος Εβραίος»;

Και πάλι όμως ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ αποκατέστησε την τάξη με την ηγετική παρουσία του συνακοντιστή Κλεομένη, ο οποίος πρόσφατα αντικατέστησε τον Μίχο (πρώην Βίχος), ενώ το παρών έδωσε και η αγιοσύνη η ίδια, ο σκιώδης υπουργός Θρησκευμάτων της Μεσογήινων, ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ (ακούτε ρε άπλυτοι; ), Γιώργος Γερμανής.

Εικόνα συμφιλίωσης που αποπνέει έναν ορθόδοξο παλαιοημερολογίτικο παγανισμό. Για να σταματήσουν μερικοί – μερικοί τις φημολογίες.

Δεν θα περάσει η «Ώρα του Διαβόλου», παρά μόνο η Ώρα του Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια, η «Λαδεμπορική Ώρα»!

Με το νέο απόκτημα. Η Θεοκυήτωρ ευλογάει από πίσω τον CEO, και ας παν’ στην ευχή τα παλιά

Στα πλαίσια λοιπόν της εκστρατείας ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ θα στέλνει επίλεκτες ομάδες αγιασμού που θα κηρύττουν το μήνυμα του Θεού και του Εθνικισμού σε θέατρα, βίντεο κλαμπ και σινεμά ενώ όπως τονίζει με νόημα η Μεσογήινων τα μέτρα θα επεκταθούν. Σκέψεις έχουν εκφραστεί για απόσυρση αντίχριστων ταινιών και βιβλίων όπως «Ο Διάβολος Φορούσε Πράντα» και «Ο Δικηγόρος του Διαβόλου» ενώ θα ζητηθεί και μετονομασία του «Διαβόλου της Ταζμανίας» σε «Απόστολος Παύλος».

ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ – ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΜΕ!